Адвокат з нерухомості Київ - перевірка нерухомості, документів та ЖК

Працюю в містах: Ірпінь, БУЧА, ГОСТОМЕЛЬ, КИЇВ, БОРОДЯНКА, КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Адвокат з нерухомості, к.ю.н. Василь Майоров, тел.: 063-595-87-10 (Viber), 2432873@gmail.com Адреси: Київ, Велика Житомирська, 15-Б. Буча, вул. Чкалова, 4В, офіс 101.

Просто купити квартиру в Києві без адвоката, який спеціалізується в сфері нерухомості в будинку який будується легко, а ось купити квартиру, яка добудується, будинок буде введено в експлуатацію, будуть підключені всі комунікації, забудовник не підніме ціну в односторонньому порядку - ось це дійсно дуже складно. ЖК в Києві будуються з порушеннями, недобудовують, а іноді це просто збір грошей інвесторів.

Для того, що б правильно перевірити квартиру в Києві, необхідно перевірити сам ЖК на предмет його законності та перевірити договори, за якими будуть продаватися квартири. Просто перевірка договорів (подивитися документи) - це несерйозно і проходить така перевірка виключно на ризик інвестора.

Наведемо приклад проблем з новобудовами (ЖК), які будуються в Києві:

  1. Забудовник побудував будинок, ввів його в експлуатацію, але виявилось, що замість залізних труб, поставив пластикові. Таким чином, через будівельну помилку, до будинку неможливо підключити газ.
  2. Квартири були підключені до комунікацій, а офісні приміщення не підключались (першу чергу підключили, а другу ні). Таким чином, забудовник продав офіс інвестору з правом власності, але без каналізації.
  3. У зв'язку з будівельними порушеннями, цілі ЖК не можуть ввести в експлуатацію. Крім того, в деяких ЖК підключають електрику за тимчасовою схемою (комерційний тариф).
  4. Будівництва ЖК без плану проекту або не затверджені зміни в новий проект, порушення поверховості та будівництво таким чином, що неможливо підключити комунікації.
  5. Продаж квартир за попереднім договором. За таким договором забудовник має право відмовитися від підписання основного договору. У Бучі та Ірпені вже є випадки, коли забудовник вимагає доплатити за квартиру.
  6. Забудовник перекладає сплату податку на інвестора, в результаті чого, вартість квартири підвищується на 10 відсотків.

   Ми знаємо які ЖК добудують, а які ні, чи добудують з порушеннями. Ми підкажемо, як правильно купити квартиру та отримати знижку, як виявити приховані ризики в договорах, як правильно прописати в договорах момент переходу права власності та отримання грошових коштів та багато іншого.

   Захист майнових прав на квартиру здійснюється в порядку, визначеному законодавством, а якщо такий спеціальний порядок невизначений — на загальних підставах. Про це йде мова в постанові Верховного Суду України від 16 березня 2016 року №6-290цс16.

   Василь Майоров, Адвокат в Києві, спеціалізуюсь на питаннях нерухомості, працював начальником юридичного відділу по супроводженню будівництва багатоповерхового 150-ти квартирного будинку. Звертайтесь - проконсультуємо!

image

Адвокат, к.ю.н., управляющий партнер:

  • Споры с банками и коллекторами (уменьшение задолженности, снятие арестов и закрытие исполнительного производства, сопровождение закрытия кредитов с коллекторами).
  • Списание долгов через банкротство физических лиц (полное или частичное списание, реструктуризация любой задолженности, консультация по долговым вопросам любой сложности).
  • Реальный возврат долгов (возврат через суд, проведение переговоров по возврату долга, наложение ареста на имущество должника, сопровождение реализации имущества должника).
  • Имущественные споры, истребование имущества, признания права собственности.
  • Недвижимость - проверка новостроев, квартир, проверка истории сделок по недвижимости.
  • Защита имущества, корпоративных прав, антирейдерские меры, снятие ареста.
  • Ведение переговоров с банками (консультация по телефону).
  • Сложный раздел имущества супругов (раздел долгов/кредитов, бизнеса, недвижимости).
  • Первичная консультация  по телефону 096-243-28-73

• консультації по нерухомості; • супровід угод з нерухомістю (Київ та Київська область); • послуги юриста при покупці квартири (юридична перевірка чистоти квартири, супровід угод, перевірка документів); • юридична перевірка покупки нерухомості (Київ та Київська область); • допомога в захисті права власності на нерухоме майно (визнання права власності, виділення частки, порядок користування квартирою); • розділ майна при розлученні (розділ майна подружжя, угоду про розподіл майна; судовий розділ майна); • виділення частини будинку (квартири) у окрему одиницю; • встановлення порядку користування будинком (квартирою); • зняття арешту з нерухомості в судовому порядку.