Скасували заочне рішення суду по Приватбанк (кредитна карта)

Якщо ви дізналися про те, що відносно вас винесено заочне рішення суду по АТ КБ «Приватбанк» або по іншому банку (колекторській компанії) і ви хочете його скасувати, то ця стаття буде корисною.

У практиці компанії була наступна ситуація: АТ КБ «Приватбанк» звернувся до суду з позовом про стягнення заборгованості по кредитній карті. Вказував, що нібито наш клієнт оформляв кредитну карту і встановлював там кредитний ліміт, за яким сформувався борг. До позову додав розрахунок заборгованості по кредитній карті, анкету-заяву на приєднання до правил кредитування і самі правила кредитування. Заявляв, що між позичальником і банком виникли кредитні відносини.

Судом справа була відкрита і було призначено скорочене провадження. Нами було подано відзив на позовну заяву, в якому були розписані всі заперечення на позов: пропуск строків давності на подачу позову, недоведеність наявності кредитного боргу та ін.

Зазначені наші доводи були внаслідок загруженності не враховані судом і було винесено заочне рішення про стягнення кредитного боргу по кредитній карті. У рішенні суду було прописано, що ми нібито то не подали відзив і заперечення на позов, що не відповідало дійсності, так як нами все було подано.

На вказане заочне рішення нами було написано і подано заяву про перегляд заочного рішення, де були викладені підстави для скасування рішення і призначення розгляду заново: були викладені факти поважності причин неявки на судове засідання, були викладені заперечення щодо позовних вимог і були викладені докази подання відзиву на позов.

Нашу заяву було задоволено і заочне рішення було скасовано, а судовий процес був призначений заново.

Копія ухвали суду про скасування заочного рішення знаходиться внизу статті.

Дуже часто бувають ситуації, коли відповідач дізнається, що по ньому виносилося заочне судове рішення. Як правило він дізнається про це вже коли відкрито виконавче провадження за цим рішенням і накладено арешти на все майно. У цій ситуації треба не засмучуватися, а звертатися до адвокатів за допомогою і це рішення оскаржувати.

Ми допоможемо оскаржити і скасувати заочне рішення суду за позовом АТ КБ «Приватбанк» та інших банків.

На консультацію ви можете записатися по телефону, який вказаний нижче.